Само в 7DniFutbol.bg

Още един треньор отряза Локо (София)

7 Dni Futbol20.07.201560

Антон Велков също няма да приеме предложението да поеме стигналия до “В” група заради липса на лиценз Локомотив (София).

В събота треньорът имаше среща с новите босове на клуба в лицето на Кирил Льосков и Петър Касев. Те са му дали срок да помисли и в понеделник да обяви решението си. Велков обаче също като Димитър Васев ще отхвърли предложението. Двамата са знакови лица в “Надежда” и бяха потърсени от новото ръководство именно заради това. Васев води “червено-черните” през миналия сезон в “А” група и спечели с тях бронзовите медали. Велков също има престой начело на родния си тим.

Така все още не е ясно кой ще води във “В” група столичния тим и явно ще се търси експресен вариант. От понеделник трябва да започнат ремонтни дейности по стадион “Локомотив”. 42-ма души, които досега са работили в детско-юношеската школа на “железничарите”, ще бъдат назначени с нови договори.
“24 часа”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ