Само в 7DniFutbol.bg

Кирил Домусчиев: Да уволня Рибейро? Абсурд!

7 Dni Futbol19.07.201580

“Няма драма в отбора! Рискът, който поехме за обновяване на отбора, вкарване на нов треньор и нови играчи, нормално е да носи и загуби. Приемаме съвсем нормално нещата и гледаме напред”, заяви пред ПИК собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

На въпрос дали старши треньорът от Португалия Бруно Рибейро ще бъде уволнен, Домусчиев бе категоричен:

“Не. Абсурд е да уволня Рибейро. Той перфектно си върши работата. Друг е въпросът, че все още играчите не са на необходимото ниво – и като отбор, и като индивидуални качества”. “Не. Няма да има глоби. Не може винаги да побеждаваме. Нормално е понякога да имаме и загуби. Те не са приятни, но са част от играта”, отговори Домусчиев на въпрос дали ще има санкции по отношение на играчите.

Домусчиев изказа и мнението си преди реванша на “орлите” с шампиона на Молдова Милсами, който ще е във вторник. “Ние винаги играем за победа. Винаги сме оптимисти. Ако не сме оптимисти, няма за какво да играем”, подчерта босът на шампионите на България.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ