Само в 7DniFutbol.bg

Рефер се оттегли със скандал: Писна ми от мишкуващи малодушници с големи тумбаци

Елитният футболен съдия Калин Людмилов реши да сложи край на кариерата си със скандално писмо до медиите.

Людмилов се аргументира с огорчението си от цялата ситуация в родното съдийство и БФС. “Стоп, стига, край! – пише съдията. – Затварям страница, от която няма смисъл, защото в тях е ножът, но не и хлябът. Забранихте ми да правя това, което обичам и което исках и мога да го правя добре, но вие не искахте.

Да, вие там, малодушните, мишкуващите, дребни на ръст и интелект, с пилешките сърчица и големите тумбаци. Да, вие, изпълнените и преливащи със завист, омраза, лицемерие, безочливост, лъжи и интриги.

Да, вие, които не познавате и не знаете значението на думите чест, достойнство, гордост, самочувствие, храброст”, изригна Людмилов. Реферът се оплаква, че когато е постъпил в болница, никой от колегите му не се е обадил да го попита как е.

“Селски душици, с вашите ченгеджийски номерца и методи, внушения, лъжи и интриги, които сега още повече ще почвате да бълвате по мой адрес, но продиктувани от някой друг. Да, защото съм се родил в столицата, а вие, когато сте дошли за първи път, сте казвали на трамвая влак и сте прескачали релсите, а в ЦУМ сте се снимали на ескалаторите.

Не желая някакви си там необразовани хорица, на които им е дадена някаква позиция и власт, да се подиграват с мен”, безкомпромисен бе Людмилов. Преди да стане съдия, той играе футбол дълги години в школата на ЦСКА. След това Людмилов се преориентира към съдийството. От сезон 2009/2010 вече е в компанията на елитните рефери в “А” група.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ