Само в 7DniFutbol.bg

Христо Янев: Нищо не би ме спряло, ако съм футболист и ЦСКА ме поиска

7 Dni Futbol14.07.201590

Треньорът на ЦСКА Христо Янев остана доволен след днешната победа над втория отбор на Литекс с 2:0 в Тетевен. Той добави, че участието на 31-кратните шампиони при аматьорите не би трябвало да спира футболистите, към които ЦСКА има интерес.

“Всички момчета, които взеха участие в лагера, се стараха много. Това е начинът да изградим колектив и взаимоотношения за бъдещето. Нищо не се е променило в тези два мача. Играем по еднакъв начин, но изпълнителите са други. Няма как да играем еднакво през целия сезон. Играта ни ще е базирана според съперника. Ако се паднем срещу Литекс за Купата на България, дали ще има конфликт на интереси заради Гриша Ганчев? Не е коректно да се говори така. Това са различни отбори и всеки един от тях иска да спечели отличие. Аз не виждам конфликт на интереси”, каза бившият атакуващ играч.

“Ще подхождаме сериозно във всеки един мач. Виждам старанието на момчетата. Всяко попълнение, което дойде до началото на мачовете, ще бъде добре за нас. Трудно ли идват играчи в ЦСКА? Ако аз съм на тяхно място и ми се обади треньорът на ЦСКА и ми каже, че ме иска, нищо няма да ме спре. Владислав Романов? Водим преговори, искаме го, но мисля, че информацията, която достига до него не е много точна. Ще видим”, продължи Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ