Само в 7DniFutbol.bg

Изненада: Никой не иска в Локо (София)

7 Dni Futbol14.07.2015180

Куп играчи са отказали да преминат в Локомотив (София), който наесен ще играе в Югозападната “В” група заедно с ЦСКА. Както е известно, досегашният собственик Николай Гигов се оттегли от клуба. „Червено-черните“ бяха поети от тандема бизнесмени Кирил Льосков и Петър Касев.

Голямата неяснота около техните финанси и намерения е отблъснала няколко играчи с опит не само в „Б“ група, но и в елита. Засега в “Надежда” ще разчитат главно на юношите си старша възраст. Утре новите собственици ще дадат пресконференция, на която ще обяват повече подробности за бъдещето на столичните “железничари”.

Покана да останат на работа в клуба са получили Кристиян Добрев и Чавдар Цветков. “В сряда след пресконференцията ще реша дали оставам в Локомотив. Нека мине първо тя, да видим какво ще кажат”, лаконичен бе Добрев пред “Тема Спорт”.

Почти сигурно старши треньор на „червено-черните“ във „В“ група ще е Валери Дамянов, който през пролетта спечели промоция за „Б“ група с Оборище (Панагюрище), но напусна. Локомотивци не получиха професионален лиценз заради дългове към НАП и ще започнат от третия ешелон. Срокът за подаване на документи за участие е 22 юли (сряда).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ