Само в 7DniFutbol.bg

Шеф на Лудогорец: Милсами е корав отбор, няма да ни е лесно

7 Dni Futbol12.07.201540

“Който очаква Милсами да бъде лесен съперник, много греши. Това обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев дни преди двубоя от втория предварителен кръг от Шампионската лига. „Орлите” излизат срещу шампиона на Молдова на 14-и юли.

„Който очаква Милсами да бъде лесен съперник, много греши. Този отбор, макар и с малко късмет, стана шампион, като пребори хегемонията на Шериф. Ще се изправим срещу един много корав съперник”, каза директорът в предаването „Спортна треска” по БНТ1.”Петричев коментира думите на новия старши треньор на Литекс Люпко Петрович, че „оранжевите” ще се борят за титлата през новия сезон, като каза, че е добре за Лудогорец да има конкуренция.

„Преди да коментирам по този въпрос, искам да пожелая успех на Берое срещу Брьондби, искам да пожелая успех и на Черно море. Що се отнася за изказването на Петрович – по принцип е добре да има конкуренция за Лудогорец. При всички случаи Литекс ще изглежда добре под ръководството на този треньор. Като цяло това, което мога да кажа, е че сме доволни от селекцията до момента. Имаме потенциала да се представим добре. Както каза старши треньорът Бруно Рибейро – ще се търси централен нападател. Аз мисля, че имаме наистина добра селекция. Сгъстеният цикъл не е нещо ново за нас, отборът е свикнал с това нещо”, добави той.

„Към момента няма оферти към Владислав Стоянов. Няма нещо, което бих определил като сериозна оферта”, допълни Петричев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *