Само в 7DniFutbol.bg

Люпко: Разбрах се за минути с г-н Ганчев

7 Dni Futbol12.07.201560

Сръбският специалист Люпко Петрович си постави високи цели при второто си завръщане като треньор на Литекс. Той обяви, че иска да спечели титлата, нещо което все още не е постигал с ловчанлии. Кариерата му в България започна с Левски и два пъти води тима от “Герена”. Той обаче сравни Литекс с Цървена звезда, на който също три пъти е ставал наставник през годините.

“Щастлив съм, че за трети път ставам треньор на Литекс. Толкова пъти съм ръководил и Цървена звезда. За мен най-важното е с моя щаб да работим както трябва, Литекс да играе добър футбол и да се борим за трофеи. Моята цел винаги е шампионската титла. Нямаме много време, защото първенството започва. Трябва за кратко време да опозная футболистите. По време на тридневния лагер в Трявна ще разговарям с всеки един от тях и ще работим много здраво, за да бъдем подготвени за успешен старт на първенството”, сподели Петрович при представянето си.

Сръбският специалист добави, че не е важно какъв договор има. За него е “достатъчна мъжката дума” и призна, че веднага щом са му се обадили от Литекс, е приел предложението.Той призна, че офертата е дошла от Гриша Ганчев снощи около полунощ и за няколко минути се е разбрал за договора си.

“Чувствам Ловеч като свой дом. Не ми трябваше второ обаждане от господин Ганчев, за да приема поканата му. Бях на почивка в Черна Гора, но запалих колата и пътувах 14 часа. Пристигнах в полунощ, а той ме чакаше и се разбрахме за няколко минути. Какво значение има договорът? Познаваме се и мъжката дума е най-важна. За мен това е клуб, който има всички условия, за да може един треньор да покаже на какво е способен”, сподели още Петрович при представянето си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ