Само в 7DniFutbol.bg

Ужас! Фенове на Левски пребиха журналисти

7 Dni Futbol12.07.2015150

30 привърженици на “Левски” са нападнали журналисти на Евроком в Студентски град тази нощ. Причината е, че жертвите са слушали фенски песни на ЦСКА. Това подразнило ултрасите на синия клуб, които веднага скочили на бой. Стажантът в телевизията П. Б. е бил зверски пребит и откаран с линейка. Другите четирима са с леки контузии.

“Инцидентът се разиграл в 19 блок в Студентски град. Няколко минути, след като петимата потърпевши се събрали, за да празнуват рождения ден на единствения, който не е от екипа на Евроком, по прозореца на апартамента бил хвърлен камък”, пише в сайта на телевизия Евроком.

“Единият от журналистите отворил да види какво се случва и видял трима души, които гордо заявили, че са привърженици на “Левски” и го предизвикали да излезе навън. Журналистът не отговорил на поканата, а отишъл до охраната да каже за случващото се. Долу, пред входа на блока, обаче ги причакали трима привърженици, но не първоначалните. Те били въоръжени с ножове, палки и тръби. Феновете хвърлили тръба по една от жертвите и счупили два прозореца.”

“Когато журналистите се опитали да изяснят случващото се, нови 20 души скочили на бой на жертвите. Смяташе се, че нападението било вследствие от фенските песни и музиката. То обаче е целенасочено. От 2 седмици насам кола следи журналист на Евроком и водещата на Ултраспорт. Освен това, пространството около блока е изцяло тревна площ и няма как човек да е минал случайно оттам. Любопитен факт е, че Евроком се намира на метри от Централния фенклуб на Левски, но очевидно там някой наблюдава и това е родило друг план”, завършват от телевизията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *