Само в 7DniFutbol.bg

Пламен Гетов: ЦСКА ще мине на парад през “В” група

7 Dni Futbol12.07.2015100

Оптимизъм за бъдещето на ЦСКА изрази бившият футболист на “червените” и легенда на Спартак (Пл) Пламен Гетов. Той изгледа контролата с плевенчани в Тетевен, като само 24 часа преди това беше в компанията на новия собственик Гриша Ганчев на стадиона в Ловеч при равенството на Литекс с Йелгава, което изхвърли “оранжевите” от Лига Европа.

“Мачът със Спартак не беше нещо особено, но това няма значение. Важното е, че оттук насетне ЦСКА ще върви във възходяща посока. Гриша Ганчев е достатъчно подготвен, за да прокара ЦСКА през този труден период. Той вече има идентичен опит с Литекс и нямам съмнения в успеха му. Той е много амбициран за ЦСКА и съм сигурен, че ще се справи. ЦСКА ще се върне в “А” група за две години. Очаквам отборът да мине като на парад през долните групи. Чудо ще е някой да направи и равен с ЦСКА”, казва Гетов пред “Тема Спорт”.

Според него проблемите в Левски са много дълбоки и ще се задълбочават и през новия сезон. “Няма качество в състава и това е основният проблем. Не виждам кой може да спре доминацията на Лудогорец. В Разград ще станат още по-силни в отсъствието на ЦСКА, но след две години на хегемонията им може да бъде сложен край”, добавя легендарният полузащитник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *