Сектор Г: Който не иска да подкрепя отбора, поне да не пречи

7 Dni Futbol11.07.201500

Привържениците на ЦСКА от Фен клуб „Сектор Г“ реагираха с декларация на ексцесиите от снощния първи мач на тима. „Червените“ играха контрола със Спартак (Плевен) (0:1) в Тетевен, а около 70-ата минута фенове на „армейците“ се сбиха.  Малкото полицаи на мача трудно се справиха с размяната на юмруци и ритници, а инцидентът може да се повтори и при някой от следващите двубои на тима във „В“ група, където охраната не е на познатото ниво за мачове на ЦСКА. Ето какво гласи декларацията на Фен клуб Сектор „Г“ по повод случилото се:

„По повод днешните ексцесии, които се случиха на стадиона в Тетевен, искаме да съобщим, че Сектор „Г“ няма да толерира хора употребили алкохол в прекомерни количества, да помрачават организацията и дисциплината на нашата трибуна, макар и в приятелски срещи. През последния сезон доказахме, че стягаме редиците и ще продължим да го правим и през новия. Това, че ЦСКА ще играе по села и паланки, не означава, че отиваме на събор, още по-малко и че алкохолът трябва да е водещата сила.

Високото ниво на Сектор „Г“ се гради благодарение на много труд и дисциплина, в които трябва да участват всички, искащи да са част от нашата трибуна. Молим всички останали, които имат други намерения, да не пречат с неадекватно поведение, за да не се стига до ситуации „от нищо, нещо“.

Очакваме с нетърпение първия мач от редовния сезон, за да покажем отново силата на Сектор „Г“! Всеки един мач от него ще бъде урок по поведение, дисциплина и 90 минути пълна подкрепа!“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *