Само в 7DniFutbol.bg

Сектор Г: Благодарим ти, Вальо

7 Dni Futbol10.07.201530

Фенклубът на ЦСКА “Сектор Г” изказа специални благодарности към напусналия клуба капитан на “червените” Валентин Илиев. “Железният” защитник се раздели с клуба от “Българска армия”, след като не попадна в плановете на новия треньор на ЦСКА Христо Янев. Илиев бе изразил готовност да играе за “червените” дори в “А” окръжна група, ако отборът стартира оттам. Именно заради безрезервната му вярност към ЦСКА, феновете на клуба изказаха специални благодарности към футболиста. Ето какво пишат феновете:

БЛАГОДАРИМ ТИ, ВАЛЬО!

Вальо, искаме да ти благодарим, че бе част от ЦСКА, че бе отдаден и че винаги ще бъдеш! Благодарим ти за онова 2:0 срещу Беласица през 2005г., когато се появи за пръв път с червената фланелка. Благодарим ти за онзи паметен гол на Анфийлд. Благодарим ти, че с капитанската лента спечели Суперкупата срещу вечния враг. Благодарим ти за гола срещу Бешикташ, в онази луда, луда вечер. Благодарим ти за онзи гол по шампионски, в дъжда в Ловеч. Благодарим ти, че сложи на място Фуртадо, защото петнеше свещената фланелка.

Благодарим ти за гола в 90-тата минута срещу Вихрен и за този в същата минута в мразовитата бургаска вечер. Благодарим ти, че след мача срещу Стяуа, ти дойде пред Сектор „Г” с жълтата фланелка и запя заедно с нас. Благодарим ти, че това лято беше първият, който заяви, че ще играе за ЦСКА дори и по селата… Помним как не желаеше да си тръгваш през 2008г., но бе продаден и не можа да вдигнеш титлата над главата си. Помним и контузиите, които те правеха по-силен и мотивиран. Помним и как след последната „Надежда” взе мегафона и запя „Още от дете…”.

Благодарим ти капитане, винаги ще имаш място в нашите сърца, добре дошъл си в Сектор „Г”, когато пожелаеш.

Благодарим ти за всички тези мигове!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ