Само в 7DniFutbol.bg

Мощният спонсор е факт! Вижте кой ще налива милиони в Левски

7 Dni Futbol10.07.201581

26-кратният шампион на България Левски ще има нов главен спонсор. Още следващата седмица на фланелките на “сините” ще изгрее логото на “Виваком”, информира “7 дни спорт”. Очаква се да бъде свикана официална пресконференция, на която ще се обяви договорът между мобилния оператор и футболния клуб.

Преговорите между двете страни се водят вече дълго време и очевидно най-накрая се е стигнало до стискане на ръцете на важните фигури. Първоначалните планове на оператора са били да дават по 1 милион лева на Левски на сезон. След продължителни разговори сумата е била увеличена с няколкостотин хиляди, но точният й размер все още се пази в тайна.

Друг голям плюс за клуба от “Герена” е, че договорът с “Виваком” няма да е само за 12 месеца. Индикациите са, че ще се подпише контракт между двете страни за минимум три години спонсорство. Припомняме, че в последните години имаше практика договорите на “сините” с другия мобилен оператор – “Мтел”, да са сезон за сезон. Нещо, което предстои да се промени.

Интересното е, че “Мтел” излиза от Левски точно когато това стори и Тодор Батков. Именно първият мобилен оператор у нас вкара адвокат Батков в управата на “сините” преди 17 години.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *