Само в 7DniFutbol.bg

Греда за Левски! Изпуснаха още един нападател

7 Dni Futbol10.07.201520

Левски е на път да удари втора греда на трансферния пазар в опита да си осигури класни нападатели. След ка­то в сряда сините изпуснаха да вземат Венцислав Хрис­тов под наем и той отиде в шампиона на Албания Шкендербеу, сега са на път да се простят и със сенегалеца Ба­ра Ндиайе – Бебето. Таранът е пред подпис с втородивизионния турски Газиантеп ББ, а интерес проявява и Аданаспор. Това твърдят местните медии.

„Щабът продължава да прави значителни усилия. Синьо-белите от южната съседка са постигнали принципна дого­ворка с 23-годишния сенегалс­ки стрелец Бара Мамаду Нди­айе – Бебето. Той ще пристигне от унгарския Кечкемет, който не получи професиона­лен лиценз. Ръководството на клуба вече е договорило ос­новните параметри. Той при­стига в Турция заедно с мени­джъра си за финални прегово­ри”, написа olaymedya.com.
Бебето бе основна транс­ферна цел на Левски. За да си го осигурят, сините бяха на път да счупят табана на заплатите. Имаха договорка с играча да му плащат по 100 хиляди евро на година, а ме­ниджърите му трябваше да получат между 100 и 150 хи­ляди от европейската валу­та. Таранът е роден на 31 декември 1991 година, а в последните два сезона е част от унгарския елитен Кечкемет. В 38 мача за пър­венство Бара реализира 11 гола. Активът му само за последната кампания е 28 срещи, в които е точен 9 пъ­ти и има две асистенции.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ