Само в 7DniFutbol.bg

Край на сагата! Гигов аут, Локо Сф с нови собственици

7 Dni Futbol09.07.201580

Локомотив (София) има нови собственици след проведеното днес Общо събрание. След изпращането на клуба във “В” група заради неполучен лиценз дългогодишният бос Николай Гигов се оттегли от управлението. Новите лица са съдружниците Кирил Льосков и Петър Касев, които са собственици на фирмата “ЛК Моторс”. “Железничарите” ще играят в Югозападната “В” група, за която вече се готви и ЦСКА. Сезонът започва на 8/9 август.

“До дни официално трябва да бъде финализирана сделката и около 15 юли ще дадем пресконференция. В лицето на Кирил Льосков Локомотив София има своя нов мажоритарен собственик със 78% от акциите. Така решихме двамата с него, той да вземе целия пакет от акции. Аз обаче ще говоря, ще бъда в ролята на говорител на нашия тандем”, заяви Петър Касев.

“Искам всички фенове на Локомотив да бъдат спокойни. Ще платим дълговете, имаме пари за бюджет, отборът ще има треньор и футболисти съвсем скоро. Ще играем във В група, където са ни пратили, но целта ни е по най-бързия начин да се завърнем в А група. С господин Гигов се познаваме от 30 години. В последните дни имахме ангажименти в чужбина, но след последната ни среща с него днес решихме окончателно да се захванем с Локомотив София”, допълни Касев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ