Сакалиев готов да се завърне във футбола заради ЦСКА

Стойко Сакалиев никога не е криел голямата си любов към ЦСКА.

Любимецът на Сектор Г сложи край на състезателната си кариера, но е готов да се върне на терена и да играе отново за „армейците“, ако треньорът Христо Янев прецени, че има нужда от него. Саката и Янев са бивши съотборници и големи приятели, съобщава Топспорт.

36-годишният Стойко Сакалиев е убеден, че пак може да бележи за „червените“.

„За момента Христо не ми се е обаждал с предложение да стана част от ЦСКА. Надявам се да го направи. Винаги бих помогнал с каквото мога. Желая успех на него, на Владо Манчев и Иво Петров, на всички момчета.

ЦСКА ще се справи с трудната ситуация. Вярвам в това. Ако не играя за отбора, ще му стискам палци от трибуните по време на мачовете“, каза Сакалиев.

Той дойде в ЦСКА през 2004 година от Нефтохимик и остана на „Армията“ до 2008. В този период записа 68 мача и 14 гола в „А“ група.

Междувременно 35-годишният голаджия Иван Цветков обяви, че ще прекрати състезателната си кариера. Така той няма да има възможност да подсили ЦСКА в битките за завръщане в професионалния футбол.

„Истина е, че от ЦСКА ми се обаждаха с предложение за преговори. Искаха ме в състава си. Но не съм бил на среща с Гриша Ганчев. Дори не съм говорил с него. Няма значение кой от ЦСКА ме е потърсил, защото нещата няма да станат“. Причината е, че нямам намерение да продължавам да играя футбол, заяви Цветков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *