Само в 7DniFutbol.bg

Бивш вратар на ЦСКА: Всичко тръгна надолу след Локо София

7 Dni Futbol07.07.201530

Бившият вратар на ЦСКА Якуб Дивиш заяви, че всичко на “Армията” е тръгнало надолу след загубата от Локомотив (София) на старта на пролетния полусезон. Пред полското издание “sport.pl” стражът, който се раздели с “армейците” това лято, не скри разочарованието си от факта, че 31-кратният шампион на България бе изпратен в изгнание във “В” група.

“Всичко вървеше добре през първата част от се­зона. Но след първия про­летен мач с Локомотив (София) нещата тръгнаха надо­лу. След като загубихме, бяхме поставени под ог­ромно напрежение и за­почнаха редица слаби ре­зултати. Всичко това бе голям проблем за ЦСКА и преживяхме много негативни моменти. Треньорът си тръг­на, накрая и собственикът се смени. Именно след промяна­та в управлението на клуба започнаха най-големите трудности. Парите бяха спрени напълно. В един мо­мент настроението в събле­калнята бе убито. Дойде треньор, който преди това бе водил 16-годишни, но нищо не се получаваше”, каза Ди­виш.

“С идването на Любослав Пе­нев игрово нещата се подобри­ха, но нищо повече. Отдавна се знаеше, че ЦСКА няма да има лиценз и просто доиграхме се­зона. Тъжно ми е, че така се развиха нещата, защото това е велик клуб. Имахме уникална подкрепа не само в домакин­ствата, но и в гостуванията, когато идваха хиляди привър­женици. Стадионите и услови­ята в Чехия са много по-добри от българските. Но атмосфе­рата е много по-различна. Ма­човете в България са съвсем други. За ЦСКА всеки двубой е дерби, битка, притежава уни­кален заряд. Равенството не се приема. Докато в Чехия далеч не е така. Няма нищо общо. Научих се да играя под огромно напрежение в ЦСКА и ми беше приятно, защото подкрепата за отбора бе изключителна”, добави Дивиш.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ