Само в 7DniFutbol.bg

Вальо Илиев се насочи към чужбина

7 Dni Futbol07.07.201550

Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев е пред трансфер в чужбина. Сърцатият бранител се оказа нежелан от новия собственик на “червените” Гриша Ганчев и се наложи да си стегне багажа от “Армията”. По ирония на съдбата Илиев бе един от първите, които изразиха готовност да продължат да защитават фланелката на “армейците” дори и във “В” група.

“Преговарям за евентуално продължение на кариерата ми. Не става въпрос за клуб от България, интересът идва от чужбина. На този етап обаче няма нищо конкретно, което да се каже”, заяви Илиев.

Навършващият 35 години следващия месец защитник не пожела да коментира ситуацията в “Борисовата градина”. “Не искам да говоря за нищо, свързано с ЦСКА. Вече не съм футболист на тима, така че нямам право да давам оценки за това, което се прави там. Единствено искам да пожелая успех на щаба, който се е заел да работи с отбора. Надявам се възможно най-скоро да се стабилизира и да се завърне в “А” група”, каза Валентин.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ