Гонзо отсече: Искаме Венци Христов, но преговаряме и с други

7 Dni Futbol06.07.201500

Спортният директор на Левски Георги Иванов не скри, че клубът се интересува от привличането на Венцислав Христов, който в момента е футболист на Риека. „Сините“ са близо до подпис със сенегалския нападател Бара Бебето.

„Целта вече са ни централните нападатели. На там сме се насочили. С двама-трима водим преговори. Не искам да коментирам отделни играчи, докато нещо не стане официално. Имаме интерес към Венци Христов, но той има и клуб, с който водим някакви разговори. До два-три дни ще знаем кой ще е централният нападател“, обяви Георги Иванов.

Той отрече появилите се спекулации, че Даниел Боримиров може да напусне школата на клуба, която управлява. „Нямам такава информация, но питайте Боримиров. Вчера говорих дълго с него и въобще не съм останал с такова впечатление“, сподели Гонзо.

„Чакаме да видим дали документите на Наско Курдов са изрядни, ако те могат да създадат проблеми на Левски, няма да го вземем. Разговаряме с неговите адвокати и агенти. Ако всичко е наред, ние ще подпишем договор с Наско Курдов“, отбеляза за пореден път по темата спортният директор на „сините“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *