Само в 7DniFutbol.bg

Румънец отказал уникална оферта заради Лудогорец

7 Dni Futbol06.07.201560

Новото попълнение на Лудогорец Андрей Препелица е отказал невероятна оферта, за да дойде в Разград. Това разкри агентът му Леонид Истрати, който говори пред авторитетния местен вестник “Газета Спортурилор”. В часовете преди да даде окончателния си отговор на българския шампион, румънецът получи оферта от турския Анталияспор. А тя е била за умопомрачителна заплата.

Според импресариото на универсалния футболист, той е щял да получава месечна заплата от 37 500 евро. Отделно са били записани и различни бонуси, а не трябва да се забравя и възможността да си партнира с легенди като Самуел Ето’о и Роналдиньо.

“Андрей е човек на думата. Когато я даде, тя не се цепи на две. Точно затова дойде в Лудогорец. В последния момент имахме оферта от Анталияспор, заплатата беше уникална. Щеше да получава 400 хил. евро годишно като минимум. Този отбор привлече Ето’о и Роналдиньо, но не и Андрей. Всичко бях договорил, само Препелица трябваше да сложи подписа си. Но той отказа и премина в Лудогорец за много по-малко пари. Аз няма какво да коментирам, изборът си е негов. Може би беше изкушен от възможността да играе в Шампионската лига”, сподели Истрати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ