Георги Костадинов: Историята и бъдещето на Левски са по-важни от парите

7 Dni Futbol04.07.201500

Полузащитникът Георги Костадинов е третото ново попълнение на Левски за летния трансферен период и първи българин, който идва при „сините“. Той подписа снощи своя двегодишен договор, а днес направи първа тренировка. Костадинов обаче направи единствено крос, след което влезе във фитнес-залата за кондиционни упражнения.

Левски днес играе контролна среща с руския втородивизионен тим Волга (Нижни Новгород), но Костадинов няма да вземе участие. Той доста трудно се съгласи на интервю, тъй като смята, че най-добрият начин да кажеш каквото мислиш е на терена.

„Доволен съм, че взех най-правилното решение за мене, а именно да подпиша договор с Левски. Сигурен съм, че идването ми на Герена е сериозна крачка напред. Най-важното в момента е да направим един добър колектив и ще видите, че резултатите няма да закъснеят“, коментира Костадинов пред БТА.

Договорът му с Берое изтече в края на юни, а оферти към него не липсваха.
„Имах доста предложения, запитвания и препоръки да изчакам още малко време, основно от чужди отбори. Но след като претеглих това, което ми се предлага, реших. В момента традициите, историята и бъдещите проекти на Левски на тоя етап са по-важни от парите. Смятам, че Левски ще успее и аз ще бъда щастлив, ако съм част от успеха,“ каза още 24-годишният бургазлия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *