Карачанаков пред завръщане на „Армията“

Двама футболисти, тясно свързани с ЦСКА, отново са вариант за „червените“ и е твърде вероятно да се присъединят към тях на лагера в Тетевен. Става въпрос за напусналия със скандал през зимата Антон Карачанаков и юношата на „армейците“ Владислав Романов, съобщава „Меридиан Мач“.

Двамата са в напреднали преговори с новото ръководство на 31-кратния шампион на България. Те обаче са помолили за още малко време, в което да опитат да си намерят отбор зад граница. Ако това не стане, Карачанаков и Романов ще станат част от селекцията на Христо Янев.

Друг играч, минал през „Армията“, също е пред завръщане в Борисовата градина. Полузащитникът Николай Дюлгеров е свободен агент и е готов отново да сложи фланелката на ЦСКА. Последната дума обаче ще е на наставника Янев, който трябва да реши дали ще разчита на юношата на Левски.

Макар и рожба на кръвния враг, Дюлгеров доказа във времето, че винаги е готов да помогне на 31-кратния шампион на България. Дефанзивният халф има два кратки престоя на „Армията“, като при първия си изпусна титлата в Разград в последния кръг на сезон 2011/2012 след загуба с 0:1 от Лудогорец.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *