Само в 7DniFutbol.bg

Тази вечер ГЕРБ еба майката на ЦСКА! С тези двамата…

Веднага предупреждавам: Моралистите, дето ще ми правят забележки за заглавието да си…лелина!

Това днес не беше изнасилване. Това днес, дето курвенски съдии, делиромански песоглавци и гербаджийски боклуци изнасилиха ЦСКА, е края на българския футбол. Хора, днес убиха един символ, за да има какво да изнасилва делиорманската мастия! Да ти еба и държавата! Да ти еба и футбола! Да ти еба и ГЕРБ!

За Агата е казано всичко. Във всяка една държава, когато в твоя завод неизвестен отровен газ убие хора, теб те арестуват. Във всяка една държава, когато режеш кораби и отказваш на изпълниш 50-милионни ангажименти по приватизационния договор, теб те арестуват. Във всяка една държава, когато укриваш данъци от заплати на футболисти в размер на милиони, теб те арестуват. Във всяка една държава, в която незнайно защо ходиш с 20 бодигарда, теб те проверяват. Във всяка една държава, в която предложат отбора ти да се казва ФК Каптагон, теб те проверяват. Във всяка една държава, в която съдружникът ти Александър Тасев бъде убит при мистериозни обстоятелства, теб те проверяват!

В държавата България на Агата му строят с народни пари трибуна, финансовият министър на тази държава му продава билетите, а някакви работодатели го избират за свой ходжа. А, да, и Бойко Борисов тича да му вземе потната фланелка.

Затова няма и да говорим за Агата. А за ГЕРБ. Защото днес се случи нещо престъпно, днес бе взривена държавата. Днес моделът #КОЙ, част от който е и Агата, показа, че е над всичко и всички. И, че изборите не са променили нищо. Това е модел, за който вече казахме, че използва Бойко Борисов като ташак. Мести си го от един крачол в другия.

КОЙ УБИ ДНЕС ЦСКА!?

ГЛАВЕН СЪДИЯ – СТЕФАН АПОСТОЛОВ!

Новоизлюпен депутат от партия ГЕРБ. Беше последен в листата, но баща му организира невиждан търг за преференции, за да влезе синчето при народната пара. Кой е баща му ли. Запознайте се с Поли Апостолов, онзи кмет от Симитли, който беше набеден в сексуална връзка с премиера Борисов.Същият този Поли беше съдия по времето, когато човекът за мокри поръчки на Кирил Домусчиев и приносител на черните му пари – Караманджуков, работеше за едни други хора и често се виждаше с Апостолов. Случайно!

ПОМОЩНИК СЪДИЯ – ВЕСЕЛИН МИШЕВ

Екзекуторът на ЦСКА все още живее добре от онази чудовищна свирка, която извъртя на Бойко Борисов в един сайт на Иво Кусев. Запознатите с бялото по устата на Мишев знаят за какво става дума. Днес двамата с Кусев въртят милионите на държавното тото, вместо Мишев да е в затвора, заедно с Антон Генов, защото е част от единствената българска съдийска бригада, спомената в мемоарите на световен бос на нелегалните залагания. С факти как са уредили мач! Бандитът Добриянов днес лъска имиджа на заместничката на Бойко Борисов – Йорданка Фандъкова, поддържайки през фирмата на жената на Кусев личния фейсбук-профил на кметицата. Срещу много общински пари. На всичкото отгоре Веселин Мишев е в преки финансови отношения с министерството на спорта в България!

ХОРА, ДВАМАТА, КОИТО ЕБАХА МАЙКАТА ТАЗИ НОЩ НА ЦСКА, ЖИВЕЯТ С ПАРИ, ОСИГУРЕНИ ИМ ОТ ГЕРБ! Т.Е. ТАЗИ НОЩ ГЕРБ ЕБА МАЙКАТА НА ЦСКА!

Г-н Борисов, знаете ли това? И знаете ли същите хора какво са приготвили за търга в Кърджали?

ПП: Слави, трябват ли ти хора за протеста пред Народното събрание по-другата седмица?

коментар

  • rosen

    02.04.2017 at 17:30

    Това е истината , но интересното е , защо някой червени са гласували за гроб?!!!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ