Само в 7DniFutbol.bg

Слован (Братислава) си заплю Дани Златков

7 Dni Futbol02.07.201500

Отличното представяне на Даниел Златков с екипа на “Ботев” (Пд) през пролетта не е останало незабелязано у чуждестранни клубове. Словашкият “Слован” (Братислава) проявява сериозен интерес към 26-годишния защитник, пише “7 дни спорт”. Завършилият на трето място в местния шампионат тим иска да подсили защитата си, привличайки бившия ни младежки национал. Наши източници разкриха, че от “Слован” са дръпнали ръчната спирачка на този етап. Клубът от Братислава се е заблудил вероятно от неверните информации, идващи от България, че Златков става свободен агент от 30 юни. След като словаците са проучили по-щателно, са установили, че всъщност Дани има действащ договор до лятото на 2016 г.

В “Слован” се надявали да успеят да го прилапат като свободен агент, без да се налага да плащат трансферна сума, като предложат и доста по-добри лични финансови условия на бранителя. Затова бронзовият медалист от словашкото първенство на този етап ще изчака, като се очаква да продължи изявите на Даниел Златков и занапред, разчитайки да се отвори възможност да го привлече като свободен агент за в бъдеще.

Както е известно, след края на сезона сърцатият защитник попадна на мушката и на “Левски”. От Герена също се надяваха, че има вариант Златков да акостира при тях като свободен агент, но удариха на камък.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ