Локо Пд приключва селекцията с Даксон и Златински

7 Dni Futbol01.07.201500

В „Локомотив“ (Пд) се надяват да привлекат само още двама футболисти. Става въпрос за бразилеца Даксон да Силва, за когото вече първи разкрихме, че е желан обратно на Лаута и Христо Златински, който стана излишен в „Лудогорец“ и е желан отново на Лаута. При евентуалното привличане на двамата, клубът смята да приключи лятната селекция.

– Имаме разговори с Даксон и Златински и сме готови да изчакаме колкото е необходимо. Имаме и резервни варианти, но не възнамеряваме да прибягваме до тях, а да изчакаме да се получи привличането на Даксон и Ицо или в най-лошия случай поне на единия. Смятаме, че нямаме нужда от други нови футболисти. Вече окомплектовахме състава с равностойни футболисти на всички позиции – обяви изпълнителният директор д-р Константин Думанов, цитиран от „7 дни спорт“.

Иначе новопривлеченият вратар Ясин Ел Харуби, който получи разтежение през миналата седмица, вече се включва в тренировките на отбора. 24-годишният страж е лекуван медикаментозно и от лагера на „черно-белите“ очакват съвсем скоро да е напълно готов за игра.

– Травмата на Ясин Ел Харуби в момента не му пречи да тренира с отбора – каза д-р Константин Думанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *