Само в 7DniFutbol.bg

Бранеков: ЦСКА си е ЦСКА, няма значение в коя група е

7 Dni Futbol01.07.201530

Бившият капитан на Локомотив София Александър Бранеков заяви, че е щастлив от факта, че се завръща в редиците на ЦСКА, макар и във В група. Тази сутрин „червените“, водени от новия си старши треньор Христо Янев заминаха на първия си подготвителен лагер в Тетевен. Бранеков бе желан от Левски и шотландския Хибърниън, но в крайна сметка реши да продължи кариерата си в ЦСКА

„Щастлив съм, че се връщам тук. Мисля, че връщането ми в този труден момент и в долните дивизии е показателно. Доста хора ме питаха защо се връщам. Аз знам защо идвам и знам къде идвам. Това е, което искам аз. Това е ЦСКА, няма значение в коя група. Трябва да се помогне на отбора да стигне там, където му е мястото – на върха. Докато разглеждах другите варианти да продължа, все още нямах предложение от ЦСКА. Всеки, който се занимава със спорт, а и всеки професионалист търси най-добрия вариант за себе си. Избирах различни варианти до момента, в който ми се обадиха от ЦСКА. Това е самата истина“, каза Бранеков. Той коментира и създалото се напрежение с Валентин Илиев.

„Аз с Вальо Илиев никога не съм имал проблеми, дори напротив. Това е човек, от който съм се учил и имам само добри спомени и имам добро отношение към него. Трябваше да отида да мина медицински прегледи в Хибърниън и след това да подпиша, но предпочетох да остана вкъщи, защото се откри уникална възможност да играя в ЦСКА. Като цел ни казаха – А група, а след това ще има договори. Знам само за двама мои колеги от Локомотив, с които ще бъдем заедно тук – Иво Иванов и Преслав Йорданов. Очаквам да съм на ниво и да играя добре. Дали ще бъда капитан, за мен не е най-важното. Има кой да решава за капитан. Не съм дошъл тук за да ставам капитан на всяка цена. Клубът ще си стъпи на крака. Убеден съм в това и затова съм тук“, завърши защитникът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ