Само в 7DniFutbol.bg

Бащата на Вальо Илиев изригна: В ЦСКА има много проститутки

7 Dni Futbol01.07.201550

“В ЦСКА има много проститутки! И другаде ги има, дори в Левски, ама не са толкова и всичко се потулва”, избухна легендарният вратар Илия Вълов, чийто син и капитан на отбора преди два дни бе освободен от състава за новия сезон.

“Има подмолни води в нашия любим клуб, много дори. А Вальо обича истински клуба и отбора. Беше готов да играе и във “В” група. Когато се върна, се опитах да го откажа да играе пак в ЦСКА, питах го знае ли какво става там, а той вика: “Знам”. И аз се отказах, защото видях, че той милее за клуба, за публиката. И ето сега какво стана”, продължава Вълов.

“Много неща се изговориха за Вальо, дори в момента, когато излизаше да играе на инжекции – ядосва се Вълов. – Аз му казах, че ще усети най-добре любовта на публиката, когато спре да играе. Така стана и при мен. Не привържениците, а други хора не го оцениха. Но той не иска да отговаря на мишките Стойчо Младенов и Александър Томов. Защото има хора, които много обичат парите, които вземаха от ЦСКА, а Вальо обича клуба и сега го боли от ставащото. Томов бе фалшив собственик, само лъжеше, а после обвиняваше журналисти, че атакували него и клуба. Ами Стойчо – когато диктуваше какво да се пише против Вальо, Вальо го покани да отидат на детектор на лъжата. А Стойчо се кълнеше, че няма нищо общо, но само в разговори по телефона, не гледаше в очите”, гневи се още легендарният вратар на Ботев (Вр) и “армейците”.

Илия Вълов смята, че не само в ЦСКА са допускани нередности, но и в целия ни футбол, който се е вмирисал откъм главата. “Едни охулват Любо Пенев, други му викат “Браво”, задето разкри някои неща в БФС. Аз не мога да лъжа и мисля, че Любо трябваше да каже всичко, защото някои неща ги премълча. Да върнат Иван Вуцов, защото той много знае и много може във футбола, може само да помогне. А може дори да напише една книга за нещата, които знае, ще стане много интересно”, твърди Вълов.

За сина му сега пътят е в чужбина, твърди легендата. “Вальо може още да поиграе, казах му, че не бива да мисли за отказване. Но той не иска да играе за друг отбор у нас”, завършва бившият страж, цитиран от “България днес”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ