Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА представи Христо Янев, наставникът отрече за Бадема и Янчев

7 Dni Futbol30.06.201510

Христо Янев беше представен от Александър Тодоров и Пламен Марков пред медиите като новия треньор на ЦСКА. 36-годишният специалист представи и своя екип, с който ще работи в „червения“ клуб.

„Знам отговорността да си треньор на ЦСКА, искам да благодаря на г-н Ганчев и г-н Инджов, че ми гласуват това доверие да поема клуба на тази възраст. Познавате много добре екипа ми – Ивайло Петров, Душко Томаш и Владо Манчев“, сподели 36-годишният наставник на „червените“.

„Може би в по-младите ми години съм допускал грешки в отношението си към вас, искам да се извиня“, коментира още Янев, който за трети път се завръща на „Армията“. Като футболист бившият полузащитник на два пъти игра с „червения“ екип.

„До този момент съм разговарял само с български футболисти, искаме да съберем такива, които имат голямо бъдеще, както и такива, които са с опит. Ще видите футболистите утре преди лагера в Тетевен, на който заминаваме. Нито съм говорил с Емил Гъргоров, нито с Тошко Янчев, така че спираме с тези спекулации. Надявам се опитът, който придобих в Миньор да ми е от полза. На всички ни е неприятно, че ЦСКА трябва да играе във В група. Аз съм разговарял с Вальо Илиев, аз като треньор няма да разчитам на него, това минава през обсъждане с моя екип. Това е достатъчно трудно решение за мен, познавам го, играли сме заедно. Голяма фигура и достоен човек за мен е, но плановете и вижданията ни се разминават. Правим всичко възможно да задържим всички български играчи, които не са толкова много“, добави треньорът.

„Опитвам се да бъда максимално коректен с хората, с които работя, такъв съм по природа. Ще се опитаме да налагаме повече млади футболисти с потенциал. В група не е мястото, където е добре да се развиват, защото терените не са добри за игра“, уточни още Янев.

Отборът на ЦСКА заминава още в сряда на подготвителен лагер. Ръководството на „червените“ е взело решение тимът да прекара предстоящите 14 дни в Тетевен. Новият старши треньор Христо Янев обяви, че към момента има предвидени две контроли за отбора. Спарингите ще се състоят на 10 юли и 14 юли съответно срещу Спартак Плевен и втория отбор на Литекс, който ще се състезава в Б група.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ