Само в 7DniFutbol.bg

Марков шеф в Ботев, води трима железничари на Коматево

7 Dni Futbol25.06.201550

В “Ботев” (Пд) започнаха все по-усилено да пришпорват нещата около селекцията и оформянето на спортно-техническото ръководство. От управата на пловдивчани са отправили покана към досегашния изпълнителен директор на “Локомотив” (Сф) Георги Марков. Пловдивчани и Марков водят преговори за назначаването на бившия национал на поста спортен директор при Канарчетата.

Както е известно, тази длъжност в клуба на практика е вакантна от повече от година. Георги Марков тръгна към големия футбол именно като играч на “Ботев” (Пд). Той никога не е крил големите си симпатии към “Ботев”, декларирайки, че е голям ботевист. Съвсем скоро ще се изясни дали той ще стане спортен директор при “жълто-черните”, като шансовете това да се случи са сериозни.

Наред с поканата до Георги Марков “жълто-черните” правят опити да привлекат и три от най-големите звезди на “Локомотив” (Сф), пише “7 дни спорт”. Става въпрос за вратаря Божидар Митрев и крилата Владислав Романов и Даниел Генов. На “Коматево” се надяват да успеят да подсилят отбора си с триото, което имаше сериозна роля в състава на тима от “Надежда”, който успя да стигне до бронзовите медали. “Жълто-черните” искат да привлекат станалия вече национал Митрев за заместник на напусналия Адам Стаховяк. За подписа му пловдивчани ще имат сериозна конкуренция както от чужбина, така и от “Левски”. С привличането на Владислав Романов и Генов целта е да бъде усилена фланговата мощ на тима.

“Локомотив” (Сф) не получи лиценз за “А” група. Митрев, Романов и Генов ще станат свободни агенти, което позволява на “жълто-черните” да ги прилапат без трансферна сума. Със сигурност обаче пловдивчани ще имат сериозна конкуренция за подписите на трите звезди на “червено-черните”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ