Само в 7DniFutbol.bg

Министър Кралев: Не виждам сянката на Пеевски в Левски

7 Dni Futbol25.06.201510

Ситуацията в Левски стигна до своя логичен край, коментира министърът на спорта Красен Кралев. Според него времето на Тодор Батков начело на 26-кратния шампион на България е изтекло и след като адвокатът няма възможност адекватно да управлява клуба, резонно е сдал властта на “Герена”. Кралев е уверен, че с идването на новите собственици и инвеститори пред Левски се откриват редица шансове и възможности. Спортният министър отхвърли варианта, при който “сините” да тръгнат по пътя на вечния си съперник ЦСКА, тъй като дълговете им са в далеч по-малки размери.

“В Левски нещата стигнаха до своя логичен завършек. Тодор Батков не бе способен да управлява повече клуба и резонно се оттегли. Сега идват нови собственици, нови инвеститори, така че пред “сините” се откриват и нови възможности. Няма как да тръгнат по стъпките на ЦСКА. Феновете не би трябвало да имат никакви притеснения, тъй като дълговете на техния любим отбор са в далеч по-малък размер в сравнение с тези на “червените”, коментира Кралев пред bTV.

“Видяхте вчера, че въпросните хора, които ще управляват клуба, излязоха с имената и лицата си пред медиите. Не бива да се спекулира повече по темата “Делян Пеевски в Левски”. Александър Ангелов е адвокат и като представител на тази гилдия има много и най-различни клиенти. Дайте малко време на новите собственици. Промените бяха обявени едва вчера. В момента не виждам сянката на Делян Пеевски в Левски. Това, което виждам, са нови инвеститори, хора, които заявяват ясното си желание да променят статуквото и да обърнат клуба в правилна посока на развитие”, допълни още спортният министър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ