Само в 7DniFutbol.bg

Букмейкър ще управлява ЦСКА, Божков гарантира бюджет от 3 млн. лева

Проектът на Васил Божков за нов ЦСКА, който да започне от “А” окръжна група, вече придобива все по-реални измерения. След като самото дружество бе регистрирано, най-богатият българин се зае и с конкретни назначения.

Във вторник стана ясно, че шефът на букмейкъра “Ефбет” – Цветомир Найденов, ще управлява новия клуб. Найденов е сред най-доверените кадри на Божков и ще отговаря за разпределението на бюджета.

Босът на “Нове Холдинг” е гарантирал 3 милиона лева на година, като голяма част от тях ще бъдат инвестирани в базата – приоритет за първата година е цялостна подмяна на тревната настилка на стадион “Българска армия” и инвестиции на базата в “Панчарево”.

Самият отбор пък ще бъде предимно от млади момчета, а желанието на шефовете е да има по един опитен играч във всяка линия. Със сигурност един от “старите пушки” ще е капитанът Валентин Илиев, който е дал съгласие да води новия “армейски” отбор.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ