Само в 7DniFutbol.bg

За сбогом! Медали и купон в “Надежда”

7 Dni Futbol24.06.201530

Феновете на Локомотив София пуснаха поредната си декларация, след като вчера БФС обяви, че техният любим клуб окончателно няма да получи лиценз за следващия сезон в “А” група. Въпреки тежкия момент обаче днес в “Надежда” ще има повод за празник, тъй като БФС най-накрая ще връчи медалите на футболистите на Димитър Васев за третото им място през миналия сезон. Ето и какво написаха феновете, без редакторска намеса:

“Това е – Локомотив вече е свободен от игото на Николайчо I Локомотивоубиец! Оттук насетне пътят ще е тежък, като само от НАС зависи дали Емблемата ще я бъде и къде. Но към този момент нека забравим за подривните елементи, докарали ни дотук и се отдадем на празненства!

Днес, 24-ти юни, сряда, от 18:00 ч. на ст. “Локомотив”, там, където сме израснали, след месец протакане и шикалкавене от всякакви БФС-та, измислени ръководства, централи и пр. институцийки, момчетата от отбора ще получат своите извоювани с кръв, пот и лишения, въпреки всичко и всеки, в това едновременно така сладко и тъжно за нас първенство, медали.

За съжаление Човекът-Машинист, Димитър Васев, най-вероятно няма да присъства поради претърпяна наскоро операция от херния (б.р. доколкото ни е известно той все още се бори и с високата температура в следствие на хиругическата намеса), но това не пречи ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ДА БЪДЕ ТАМ, за да изпратим подобаващо Мъжете, които ни донесоха такава огромна радост в този (засега) последен сезон на Отбора в “А” “професионална” футболна група.

Нека всички бъдем там и да ОТПРАЗНУВАМЕ този приз така, както ни се полага да го отпразнуваме, така, както само Ние можем да го отпразнуваме, така, както Мъжете от Отбора заслужават да бъде отпразнуван.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ