Само в 7DniFutbol.bg

Футболистите на Локо Сф: Клубът ще го има, защото е специален

7 Dni Futbol24.06.2015110

Крилото на Локомотив (София) Даниел Генов сърдечно благодари на фенове, треньори, съотборници и всички в клуба, който остана без лиценз за следващия сезон в “А” група.

“Искам искрено да благодаря на всички вас, които бяхте с мен и ми помогнахте да разбера какво е Локомотив (София). За тази година и половина изпитах такива невероятни емоции, които не могат да се опишат с прости думи… Локомотив го е имало и трябва да го има, защото е специален клуб! Мога само да кажа едно голямо благодаря на всички фенове, треньори, съотборници и всички, които работят в тази школа”, написа с болка Генов на профила си във “Фейсбук”.

Младият халф на железничарите Даниел Васев пък коментира в социалната мрежа, че “пиявиците” няма да прекъснат съществуването на клуб с 86-годишна история.

“Локомотив София ще го има, докато ги има хората, които го обичат и са дали мило и драго за клуба. Временни хорица, които са били, като пиявици за клуба няма да прекъснат съществуването на отбор с 86-годишна история!!!”, написа Васев във Фейсбук.

Феновете на отбора пък с тъга благодариха на играчите, че са ги зарадвали с представянето си през миналия сезон въпреки тежката участ на железничарите.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ