Само в 7DniFutbol.bg

Феновете искат да знаят: Чий е Левски?

7 Dni Futbol23.06.201540

Tръст „Синя България“ ще поиска изясняване на собствеността на Левски на утрешното заседание на Управителния и Надзорния съвет на ПФК Левски АД.

“Като член на Управителния съвет, Тръст „Синя България” ще присъства на заседанието на Управителния и Надзорния съвет на ПФК Левски АД, което ще се проведе утре – 24.06. на стадион „Георги Аспарухов”.

На срещата „Синя България” ще поиска изясняване на собствеността на ПФК Левски, начин на финансиране, както и представяне на бюджет за 2016 година. Тръстът ще информира своите членове и „синята” общност своевременно за решенията от съвета”, съобщава официалната страница на Тръста в интернет.

Тръст „Синя България” пък ще представи своя Годишен доклад за работата на ПФК Левски АД в четвъртък, 25.06 от 12.30 часа. Презентацията ще се проведе в залата за пресконференции на стадион „Георги Аспарухов”.

Докладът съдържа анализи и препоръки по различни аспекти от работата на Клуба :

– Собственост, структура и управление на ПФК Левски.

– Финансово състояние, устойчивост и бюджет.

– Инфраструктурни проекти.

– Представителен отбор.

– Трансферна политика.

– Юношеска школа.

– Маркетинг и мърчандайзинг.

– Билети и ВИП обслужване

– Връзки с обществеността и привържениците. Социална политика.

– Медийна политика

Докладът ще бъде изпратен по електронен път на всички членове на Тръст „Синя България” и ще бъде качен на сайта на Тръста sinyabulgaria.org.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ