Само в 7DniFutbol.bg

Кроят ли шапка на Стоев в Левски? Мъри вече е в устата на шефовете

7 Dni Futbol23.06.201540

В „Левски“ за кой ли път се обсъжда Станимир Стоилов за треньор.

При „сините“ тази седмица трябва да обявят преструктуриране на акциите. В управлението ще бъдат поканени ред легенди. Вече са водени разговори с няколко.

След промяната ще бъдат взети решения за бъдещето. Ще се дискутират всички постове в клуба. Вече има лоби, което шепне името на Стоилов. Мъри е треньор на „Астана“, а е ясно, че в Казахстан никой не „векува“. Клубът започна и да бави заплати. Раздяла на българина с шампиона няма да е изненада. Но шансът Стоилов да приеме оферта от „Левски“ изглежда малък. В последните 5 г. „сините“ 4 пъти опитваха да си върнат легендата и най-различни обстоятелства проваляха подписите. А и Стоилов има „железни“ изисквания за начина на работа, от които поне засега „Левски“ изглежда твърде далече.

В същото време, ако напусне „Астана“, треньорът ще има достатъчно привлекателни финансово варианти. След провала за купата Стойчо Стоев не е циментиран на поста, каквото и да говорят официално от „Герена“. На този етап обаче треньорският въпрос не е на преден план, ситуацията тепърва ще се развива.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ