Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо се събуди, настъпи педала на селекцията

7 Dni Futbol23.06.201540

Левски форсира здраво селекцията. До момента няма нито едно ново попълнение, но в сряда или четвъртък се чакат няколко нови играчи.

От “синия” клуб, както и мениджъри, близки до 26-кратния шампион на България, потвърдиха, че преговорите с тях са в напреднала фаза. Очаква се съвсем скоро Левски да представи централен защитник и централен нападател като нови попълнения. В момента преговорите са на финалната права и до утре трансферите им би трябвало да бъдат финализирани.

В сряда, четвъртък и петък новите ще акостират в Боровец и част от тях дори ще дебютират в контролата със Септември (Симитли).

В същото време Левски е все по-близо до приключване на сделката за желаното дуо от Ботев (Пловдив) – защитника Даниел Златков и нападателя Александър Колев.

В момента те водят подготовка с “канарчетата”, но до дни се очаква да се присъединят към “сините” в Боровец. Както е известно, дотук “сините” удрят на камък с новите. За преговори в София дойдоха Марсел Апия и Денис Махмудов, но и двамата предпочетоха да отклонят офертата от “Герена” и да търсят късмета си на друго място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ