Гонзо се събуди, настъпи педала на селекцията

7 Dni Futbol23.06.201500

Левски форсира здраво селекцията. До момента няма нито едно ново попълнение, но в сряда или четвъртък се чакат няколко нови играчи.

От „синия“ клуб, както и мениджъри, близки до 26-кратния шампион на България, потвърдиха, че преговорите с тях са в напреднала фаза. Очаква се съвсем скоро Левски да представи централен защитник и централен нападател като нови попълнения. В момента преговорите са на финалната права и до утре трансферите им би трябвало да бъдат финализирани.

В сряда, четвъртък и петък новите ще акостират в Боровец и част от тях дори ще дебютират в контролата със Септември (Симитли).

В същото време Левски е все по-близо до приключване на сделката за желаното дуо от Ботев (Пловдив) – защитника Даниел Златков и нападателя Александър Колев.

В момента те водят подготовка с „канарчетата“, но до дни се очаква да се присъединят към „сините“ в Боровец. Както е известно, дотук „сините“ удрят на камък с новите. За преговори в София дойдоха Марсел Апия и Денис Махмудов, но и двамата предпочетоха да отклонят офертата от „Герена“ и да търсят късмета си на друго място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *