Само в 7DniFutbol.bg

Канарче изхвърля Нину от Левски, Белаид остава

7 Dni Futbol23.06.201540

Аймен Белаид в крайна сметка може и да остане в Левски.  Зациклянето на селекцията и по-точно привличане на централни защитници може да наклонят везните в негова полза.

Сините се надяват и някой да плати каквато и да е сума за трансферните права на бранителя, който е един от последните, които са попаднали на „Герена” не като свободни агенти, а след плащане.

За правата му Батков плати на Локомотив Пловдив 60 хиляди евро, и то след голямо забавяне, въпреки обещанията към ръководството на клуба от “Лаута”. Парите за Белаид бяха и голяма заплаха за лиценза на Левски тази пролет. В момента бранителят тренира в хотела на сините в Самоков на самостоятелен режим.

Той проведе процедури в басейна и сесия на колело. Другият централен защитник, който е поставен в трансферната листа – Емил Нину, също е в режим на изчакване. Когато бъде финализиран трансферът на Даниел Златков, ще има развитие относно румънския бранител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ