Само в 7DniFutbol.bg

Сектор Г отсече: Не искаме тумор с нашето име

7 Dni Futbol23.06.201550

Поредната нова спасителна идея, станала достояние на широката общественост в часовете след провелия се вчера Изпълком – да бъдат платени задълженията на Локомотив (София) от Гриша Ганчев и клубът да бъде преименуван на ЦСКА (София), срещна сериозен отпор от страна на Сектор “Г”. Феновете на 31-кратния шампион на България са категорични, че по никакъв начин няма да припознаят своя клуб, в случай че той заеме мястото на столичните “железничари”, Литекс или който и да е друг отбор от всяко едно ниво на българския футбол.

Привържениците от Сектор “Г” заявиха своите намерения с официална декларация, в която твърдо отстояват позицията си “против създаването на тумор с името на нашия клуб”.

Предлагаме Ви цялата декларация без редакторска намеса:

“Твърдо против създаването на тумор с името на нашия клуб. Ние, привържениците от активната част на публиката на ЦСКА (София), Ние, от Сектор “Г”, се обръщаме към г-н Ганчев, г-н Инджов, г-н Гигов и цялата “червена” общност.

Ще бъдем точни, ясни и кратки!

Ние не желаем и няма да припознаем клуб, наречен ЦСКА от вас, който ще заеме мястото на Локомотив (София), Литекс или който и да е друг отбор в “А” или друга група.

Ние не желаем никакви преструктурирания на други клубове, които да бъдат прекръстени на ЦСКА! Това не е ЦСКА, няма и да бъде! Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Ясно и категорично заявяваме, че сме твърдо против подобни действия, и твърдо обявяваме, че Сектор “Г” няма да присъства на мачове на Локомотив (София) или Литекс, преименувани като ЦСКА!

Ние направихме своя избор – ЦСКА (София) начисто и отначало, от “А” Окръжна група!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ