Само в 7DniFutbol.bg

Левски пазарува на заем от Ботев

7 Dni Futbol22.06.201500

Финалистът в турнира за Купата на България Левски ще търси заем, за да купи желаните двама играчи на Ботев (Пловдив) – Даниел Златков и Александър Колев. „Сините” вече две седмици опитват да спазарят защитника и нападателя да акостират на „Георги Аспарухв”.

Георги Иванов се срещна преди дни с члена на борда на директорите Ангел Палийски, като двамата обсъдиха евентуална сделка. От Пловдив неофициално са отвърнали на Левски, че искат петцифрена сума в брой и накуп, за да пуснат Златков и Колев.

Левски обаче няма никакви пари за селекция и разчита само на свободни трансфери. „Сините” зациклиха с попълненията и към момента разполагат главно с юноши. В клуба се нуждаят от множество нови играчи и трябва да действат бързо.

Именно това е принудило ръководството на тима да помисли за заем, с който да закупи Даниел Златков и Александър Колев. Въпросът най-вероятно ще бъде решен в четвъртък, когато трябва да има среща на Управителния съвет с Надзорния.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ