Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец отмъква без пари звезда на “А” група

7 Dni Futbol22.06.201570

“Лудогорец” е много близо до това да вземе футболист от “А” група, твърди “7 дни спорт”. Това е халфът на “Локомотив” (Сф), към когото има сериозен интерес от още няколко родни тима.
27-годишният Романов е собственост на “Локомотив”, но както е известно, тимът ще загуби елитния си статут и всички играчи могат да станат свободни агенти. Именно по този начин от Разград се надяват да отмъкнат Романов, за когото иначе “Локомотив” ще иска сериозна трансферна сума.
Шефовете на шампионите на няколко пъти са контактували с футболиста и са му обяснили, че много го искат в състава си. В момента “Лудогорец” има сериозни проблеми на фланговете, след като разполага единствено с национала Михаил Александров и Върджил Мисиджан. По принуда на крилото през пролетта играеше и Вандерсон.
По информация на “7 дни спорт” Романов е изцяло избор на спортния директор на “Лудогорец” Методи Томанов. Той го познава от юношеските години на играча, когато беше в ЦСКА. Новият треньор Бруно Рибейро, който е в България от 3 дни, по никакъв начин не е запознат с футболиста. На този етап обаче предстоят последни разговори, като до края на седмицата ще е ясно дали шампионите ще вземат Романов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ