Само в 7DniFutbol.bg

Ясно е защо пращат Баслер на “Лаута”! 7DF разкри кой иска Локо Пд

7 Dni Futbol22.06.201540

Марио Баслер наистина е вариант за треньор на Локомотив Пловдив, научи 7DniFutbol.bg! Назначаването на знаменитият немски национал начело на “черно-белите” обаче е само брънка от далеч по-сериозен план, който цели смяна на собствеността на “черно-белите”. Или поне влизането на германски стратегически инвеститор.

Става дума за сериозна немска мениджърска агенция. Тя е осъществила контакт с предишния бос на “черно-белите” Диан Колев. Той от своя страна пратил директора Коце Думанов да преговаря с германците. Срещата е била през април в Германия. На нея хората от въпросната агенция са заявили, че са готови да подсигурят финансирането на клуба, но да посочат кой да е треньор и кои футболисти да играят. Т.е. цели се превръщането на Локомотив в нещо като сателитен отбор на агенцията, където да се обиграват нейни клиенти.

Очевидно нещата са сериозни, след като Баслер призна онзи ден пред “Билд”, че има интересна оферта да поеме български отбор.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ