Само в 7DniFutbol.bg

Тонев гласи легендарен УС в Левски

7 Dni Futbol20.06.201540

Иво Тонев още не се е отказал от идеята си да върне на “Герена” Наско Сираков и Ники Илиев, пише . Възможно е на Сираков да бъде предложено място в Надзорния съвет, а на Илиев в Управителния, където той беше преди време, но напусна.

“Не се чувствам пълноценен, тъй като на практика ние не се събираме”, каза тогава легендарният защитник. Сега обаче ситуацията е различна – членовете на УС трябва да заседават поне веднъж месечно и не получават заплата от клуба.

Ситуацията със Сираков е малко по-деликатна, тъй като той едва ли ще се върне, без да има в ръцете си власт да взима спортно-технически решения, което от своя страна поставя въпроса за ролята на Георги Иванов в Левски.

Всичко това е условно и зависи от това как точно и кога ще си тръгне Тодор Батков. След неговото напускане вероятно ще бъде предложено и на Христо Йовов да се върне на “Герена”, също в УС на клуба. Бижутера е в отлични отношения с Иво Тонев, който прекрасно знае, че Йовов не би нарушил принципа си да промени отношението си към Батков.

Димитър Иванков е друга фигура, която може да получи покана за връщане обратно на “Герена”, а всички тези сондажи говорят, че Иво Тонев ще направи основно пренареждане по етажите на “Герена”.

На този етап той не предвижда назначение на личен съветник, какъвто бе легендата Иван Вуцов преди няколко години, когато Тонев се появи в ръководството на Левски и на практика разполагаше с бюджет, който му позволяваше да “се глези” и с подобни назначения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ