Само в 7DniFutbol.bg

Търсят се нови схеми за спасяването на ЦСКА

В последния работен ден на седмицата са водени дълги преговори за бъдещето на ЦСКА.

Тиражираната хипотеза за появили се разминавания между Гриша Ганчев и Васил Божков няма официално потвърждение, но вече се коментират и други варианти за управлението на клуба освен тандема между двамата бизнесмени, пише „Труд“.

Това са догадки, но собственикът на Литекс е направил срещи с представители от всички нива на “червената” общност – от феновете до хора от ръководството от изминалия сезон. Резултатът ще проличи в началото на следващата седмица, когато се очаква да има Изпълком в БФС по болната тема с отказаните лицензи на ЦСКА и Локомотив София.

В запалянковските среди се говори, че пред привърженици на “червените” Ганчев изразил готовност сам да се захване с ЦСКА. Но това са предположения, а сигурните факти са малко.

Един от тях е, че ловешкият отбор е направил картотека на своите футболисти в УЕФА за предстоящото участие в Лига Европа. Жребият за турнира е в понеделник. Ако Литекс се трансформира в ЦСКА, регламентът не позволява на новия клуб участие в Лига Европа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ