Само в 7DniFutbol.bg

Гриша Ганчев пред феновете: Аз се заемам с ЦСКА

Александър Томов обяви пред държавната телевизия Васил Божков и Гриша Ганчев за единствени спасители на ЦСКА. Бившият мажоритарен собственик нападна и сегашното ръководство на клуба заявявайки, че решението за неплащане на лиценз и разпускане на отбора е фатално.

В същото време според информация на БТВ Гриша Ганчев е провел среща късно в четвъртък с привърженици на ЦСКА. Собственикът на Литекс е признал, че сделката между него и Васил Божков за създаване на нов армейски клуб е пред провал, поради разминаване в инвестиционните интереси на двамата. На мястото на срещата изненадващо се е появил и единият от сегашните акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков.

От друга страна вариантът, който Божков обмисля, е използване на лиценз на отбор от „Б” група и преструктурирането на въпросния клуб в ЦСКА. В противен случай Ганчев е гарантирал, че сам ще се заеме да осъществи трансформацията на Литекс в ЦСКА и този клуб ще може да започне новия сезон в „А” група.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ