Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо ще мисли нов план за Левски, Тонев и Батков го привикват

7 Dni Futbol19.06.201530

Спортният директор Георги Иванов трябва да пише нов план за Левски. Миналогодишният, който той представи в начало­то на август, явно бе писан “на коляно” и бе отчетен като повъ­рхностно четиво, което не е подходящо за серио­зен клуб. Гонзо се яви на послед­ното заседание на Управител­ния съвет на Левски преди десе­тина дни, а по всяка вероят­ност ще трябва да се яви и на по-високото стъпало, каквото е предстоящото съвместно засе­дание между членовете на УС и Надзорния съвет, където председатели са Иво Тонев и Тодор Батков.

Шефовете на клуба, а и запа­лянковците трябва да разберат каква е визията на спортния ди­ректор за бъдещето на клуба, но изложена по доста по-сериозен и отговорен начин, а не както ми­налата година. Левски отново е без отбор и това по някакъв на­чин трябва да бъде обяснено на началниците. Въпреки че касата на клуба е празна, а всички игра­чи имат да получават заплати, треньорското ръководство ня­ма материал за работа, а и лят­ната селекция куца и се проточва.

Феновете на Левски са силно притеснени от всичко това и някои организирани структури дори призовават представите­лите в УС – НКП и тръстът “Синя България” да потърсят отговор­ност от спортния директор. По форуми и социални мрежи те­кат непрекъснати дискусии по темата, като някои дори нас­тояват да бъде поискана остав­ката на Георги Иванов. Правят се дори анкети по темата.

На „Герена” са наясно с вълне­нията на феновете, като в ни­какъв случай поддръжниците на Гонзо не са повече от тези, кои­то искат той да освободи пос­та си. Аргументите са: липса на резултати и повтарящи се грешки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ