Само в 7DniFutbol.bg

Левски урежда национал за 80 бона

7 Dni Futbol19.06.201580

Намирането на нов централен нападател е приоритет номер 1 в селекцията на Левс­ки. „Сините” се размина­ха с американеца Боби Ууд, но за сметка на това продължават да преслед­ват най-голямата си транс­ферна цел – таран от афри­кански произход. Ре­зервният план на „Герена”е бившата звезда на Берое Венци Христов. За неговото привличане вече се водят преговори.

Нападателят направи ис­тински фурор с екипа на старозагорци, с който стигна до националния отбор и на два пъти бе близо до трансфер в ЦСКА, След това той бе спряган и за Лудогорец. В крайна сметка обаче Хрис­тов игра първо в Металург (Донецк), след което отно­во замина зад граница, за да се състезава с екипа на хърватския Риека. Точно в този отбор обаче отиде таранът на Лудогорец Роман Безяк. Това още повече утежни ситуацията на Вен­ци Христов, който се очер­тава да бъде дълбока ре­зерва през новия сезон.

Така от Левски имат шанс да го вземат под наем, а след това да откупят правата му срещу 80 хил. евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ