Само в 7DniFutbol.bg

Левски остана без защита, още един си тръгва

7 Dni Futbol18.06.201550

Още един от основните футболисти на Левски си тръгва, пише “7 дни спорт”. Става въпрос за централния защитник Борислав Стойчев. Роденият в Хасково състезател има договор за още една година, но отказва да остане при занижените условия,които му предлагат от „Герена“.

Борко Стойчев бе един от тези, които минаха през офисите на „Герена“ в дните след финала за купата с Черно море. Още тогава бранителят намекна, че предстоят още разговори.

На Стойчев  е било предложено да си намали заплатата с 20%, ако иска да продължи да носи синята фланелка. Това не се харесало на бранителя и той е обявил пред спортния директор Георги Иванов и председателя на Управителния съвет Иво Тонев, че му трябва време да помисли. След това централният защитник замина на лагер с националния за контролата с Турция и евроквалификацията срещу Малта. При завръщането си в България Стойчев отново е провел разговор, на който е заявил, че няма да отстъпи от поставените от него условия. Иванов и Тонев обаче се запънали и засега контакт между Левски и хасковлията няма.

Стойчев все още е в почивка и не е почнал подготовка под ръководството на Стойчо Стоев, а към днешна дата няма индикации това да се случи. Утре или най-късно в началото на другата седмица бранителят и ръководството ще имат нова среща.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ