Само в 7DniFutbol.bg

Тонев се захвана и със селекцията, уреди първите двама нови

7 Dni Futbol18.06.201551

Левски счита за почти сигурни свои нови попълнения футболистите на Ботев (Пловдив) Александър Колев и Даниел Златков. От двата клуба официално отричат за подобна сделка, но играчите са близо до преминаване на „Герена”. Вече са уредени и параметрите по двойния трансфер. Важни хора от двата клуба са уредили преминаването на Колев и Златков в Левски срещу прилична за българските стандарти сума плюс сериозен процент за Ботев при продажба на дуото от синия клуб в чужбина.

Треньорът на „сините“ Стойчо Стоев дава зор за привличането на нови играчи, като в графата “спешно” са нови централен нападател и централен защитник. Първият пост е тотално овакантен след напускането на Валери Домовчийски и Антонио Аниете и предстоящата раздяла с Лукаш Гикиевич. В центъра на отбраната Емил Нину и Аймен Белаид са пред напускане, тъй като не са в концепцията на треньора, а Борислав Стойчев обмисля дали да приеме предложените му нови занижени финансови условия.

Александър Колев и Даниел Златков са информирани, че в близките дни може спешно да им се наложи да си съберат багажа от Коматево по посока „Герена”. Много е вероятно сделката да се официализира, след като от Левски обявят промени на върха и двойния трансфер да бъде приписан на председателя на Управителния съвет Иво Тонев, който вероятно ще бъде повишен в началото на следващата седмица.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ