Само в 7DniFutbol.bg

Васил Божков и Гриша Ганчев се разбраха за ЦСКА

Сделка между Васил Божков и Гриша Ганчев за ЦСКА ще има.

Двамата бизнесмени постигнаха договорка за бъдещето на “червения” клуб, съобщи bTV. Според медията Божков щe отговаря за клубните бази, Ганчев – за спортно-техническата част, а Стойчо Стоилов щe e спортно-технически директор.

Междувременно бизнесменът Юлиан Инджов и акционерите в ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев приканиха спортния министър Красен Кралев да избере чий проект за спасението на ЦСКА да подкрепи – техния, или този на Гриша Ганчев и Васил Божков.

„Изходът за спасението на ЦСКА минава през регистрирането на ново дружество и рестарт на клуба. Не искаме обаче да пречим на т. нар. спасители.

Петър Манджуков и Юлиан Инджов наляха 7 млн. в дружество, управлявано от Томов. Нека хората си зададат въпроса защо клубът в момента няма лиценз“, заяви главният акционер в ЦСКА Ивайло Манджуков.

„Ние се ангажираме с доста по-скромен бюджет в размер на 4 млн. лева. Нашият план е да разчитаме основно на български футболисти. Приканваме министър Красен Кралев да одобри най-добрия проект и да подкрепи него“, допълни Юлиан Инджов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ