Само в 7DniFutbol.bg

Трима размотават Левски

7 Dni Futbol16.06.201521

Селекцията в Левски зацикли. Сините не знаят какво ще се случи с Роман Прохазка и двамата футболисти, на които бяха предложени договори в края на миналата седмица – Денис Махмудов и Марсел Апиа.

Пълното неведение относно бъдещето на Роман Прохазка в Левски продължава. Вчера словакът, на който бе предложен нов договор, се появи и тренира на Герена. Тогава бе съобщено, че той трябва да отговори най-късно до днес по обяд. Отговор обаче все още няма, а евентуална нова среща между Георги Иванов и халфа може да се състои надвечер.

Словакът продължава да мотае “сините”, които разчитат много на него. Треньорът Стойчо Стоев разбра вчера, че няма да може да използва най-добрия си играч от миналата година – Антонио Аниете, и се надява поне Прохазка да остане.

В същото време преговорите с Денис Махмудов също зациклиха. Играчът пристигна в неделя в София и трябваше да мине медицински изследвания, след което да подпише договор. Вчера дълго време двете страни преговаряха, но контракт все още няма.

Германският бранител Марсел Апиа, който бе няколко дни в София да огледа обстановката, също е много вероятно да не се завърне повече на „Георги Аспарухов”. Защитникът се прибра в родината си, за да обсъди със семейството си евентуално преместване в България и договор с Левски. Вече два дни обаче и от него няма никаква вест, а на Герена са все по-песимистично настроени и не влагат много надежда в положителен отговор от Апиа.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ