Само в 7DniFutbol.bg

Трима взеха заплати в ЦСКА, сърбин ще съди клуба

7 Dni Futbol16.06.201520

Добри новини се разнесоха вчера в Борисовата градина, но не за всички, пише “7 дни спорт”. Вчерашният ден беше определен като ден за заплати, ама не съвсем. Слухът се превърна в реалност, но едва за трима от играчите. Щастливците бяха Тони Силва, Тончи Кукоч И Стивън Сънди. Тримата са си взели по три заплати плюс квартирни и режимни разходи. По този начин от ръководството се надяват тримата да останат в отбора като не разтрогнат с ЦСКА, а за тях да се вземе трансферна сума. Именно тримата чужденци са най-конвертируемите на “Армията”.

Известно е, че Тони Силва има предложения от Португалия, Турция и Русия. Евентуален трансфер от порядъка на 400-500 хиляди евро доста би подобрил ситуацията с бюджета на клуба. Тези пари са заложени и като част от стратегията за спасяване на клуба, която трябва да представят Ивайло Манджуков и Милко Георгиев пред ръководството на НАП и БФС. Стивън Сънди направи силна пролет и също може да реализира добър трансфер срещу сума от порядъка на 250-300 хиляди евро, твърдят в Борисовата градина. Най-проблемен обаче е Тончи Кукоч който вече заяви, че напуска ЦСКА. Хърватинът направи няколко добри мача и също има оферти от клубове в своята родина да се завърне в местния шампионат. Преди няколко дни скандалният ляв бек дори заяви, че няма желание да си комуникира с настоящите шефове. Сега обаче той трудно ще си тръгне като свободен агент.

Сърбинът Неманя Милисавлевич е решил да заведе дело срещу клуба заради три неполучени заплати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ